Hospitality RW Racing
27-06-2016 News

Business & Gin Tonic Bar

Business&Cocktails

Business & verzorgde de complete vip-hospitality van RW Racing tijdens de Dutch Round van de MotoGP op het TT-Circuit in Assen. Business & heeft voor deze klant zowel een Gin Tonic Bar, als een Koffiebar geleverd, inclusief personeel. Klanten werden welkom ontvangen met een heerlijk drankje. Ze konden hierdoor onder het genot van een lekker drankje genieten van de race op het TT circuit in Assen.

 

Business & Koffiebar

Business&Coffee

Naast de Gin Tonic Bar, heeft Business & ook een koffiebar geleverd inclusief personeel. Onze Barista schonk voor ieder wat wils, prachtige kopjes koffie, cappuccino of een latte. Op een warm welkom kon elke gast dan ook zeker rekenen.

 

 

 

Dutch TT

Dutch TT

©Crash.net: v.l.n.r. Marquez, Miller, Redding

Jaarlijks komt het koningsnummer onder de motorracesport naar het heilige asfalt van het TT-circuit in Assen, de MotoGP. Anders dan voorgaande jaren werd de race op de zondag gereden. Dit bleek succesvol. Ondanks de regen werd met 105.000 bezoekers werd een nieuw bezoekersrecord gezet. De race zelf was nogal chaotisch. Halverwege werd de race stopgezet vanwege een hoosbui en na een herstart kwamen klassementsrijders als Rossi en Dovizioso ten val. Uiteindelijk kwam Jack Miller als verrassende winnaar uit de bus, Marquez en Redding achter zich latend.

 

RW Racing

©MotoGP: Livio Loi voor RW Racing

Als enige Nederlandse team in de MotoGP, was de TT Assen natuurlijk hét moment om uit te pakken voor RW Racing. Het team komt uit in de Moto3 met Honda-rijder Livio Loi. Voor het Hollandse management is de thuisrace de belangrijkste race van het hele seizoen. Hier kan het laten zien aan sponsoren en partners wat het doet. RW Racing koos daarom voor een exclusieve VIP-hospitality voor meer dan 400 gasten. Met perfect uitzicht op de Ramshoek was de RW Racing VIP-lounge het beste plekje langs de baan.