Business &

 
Business & ziet een breder perspectief, regionaal en grensoverschrijdend. Ons dienstenpakket is zodanig groot dat we een breed scala aan events, concepten, presentaties en feesten organiseren.

Business & is ontstaan door de vraag naar een compleet plaatje. Uit onze ervaring in de horeca en met name het organiseren van events, van verjaardagsfeesten tot seminars, is gebleken dat de klant ontzorgd en gerustgesteld wil worden.

Klanten willen vaak zoveel mogelijk uitbesteden zodat ze zichzelf kunnen concentreren op hetgeen wat het belangrijkst is tijdens een event, feest, congres of festival, namelijk de klanten.

Over BusinessAnd


Over BusinessAnd

Totaal Concept

 
Een cocktailbar moet in de ochtend worden opgebouwd, de aankleding moet geregeld worden maar het personeel moet ook op tijd aanwezig zijn. Het liefst moet het een ware eyecatcher worden waar klanten over na blijven praten en het onthouden word. Creativiteit en tijd is hierbij ontzettend belangrijk en hoe fijn is het als je dit allen dan uit handen kan geven?

Beurzen worden steeds groter, imposanter en niets is meer te gek. Business & koffiebar combineren we met Business & cocktailbar maar daarbij worden er ook door mooie dames een lekkere garnituur rond geserveerd. Voor een totaal concept staat Business &.

Door onze kennis en ervaring en uw ideeën maken we van elk event, zowel formeel als informeel een ultieme klantbeleving van. Wij kunnen u adviseren en daar voegen wij onze creativiteit aan toe.